Garaganis Urology

Ο ιατρός Γεώργιος Γκαραγκάνης MD, MSc είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, με εξειδίκευση στην Ενδοουρολογία, τη Λιθίαση και την Ογκολογία του Ουροποιητικού

Ο ιατρός συμβουλεύει τον ασθενή
Call us Email Us Visit Us

ΠΡΟΦΙΛ ΙΑΤΡΟΥ

Ολοκληρώνοντας την ειδικότητα της Ουρολογίας στην Ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας», μετεκπαιδεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και απέκτησε πιστοποίηση στην Υπερηχοτομογραφία του ουροποιητικού και ακολούθησε εξάμηνη εξειδίκευση στην Επανορθωτική χειρουργική έξω γεννητικών οργάνων και Παιδοουρολογίας στο «Sava Perovic Foundation» στο Βελιγράδι. Είναι επίσης Διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και έχει συγγράψει 11 άρθρα σε διεθνή περιοδικά. 

Παράλληλα, είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), η European Association of Urology (EAU) και η European Society of Sexual Medicine [Ευρωπαϊκή Εταιρεία Σεξουαλικής Ιατρικής] (ESSM).

Με γνώμονα καταρχάς τον ασθενή και τις ανάγκες του και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του, την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά και τη χρήση πλήρως εξελιγμένων ιατρικών μηχανημάτων στο υπερσύχρονο ιατρείο του, ο ιατρός Γεώργιος Γκαραγκάνης διακρίνεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας. 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ

Ο ουρολόγος – ανδρολόγος Γεώργιος Γκαραγκάνης διατηρεί ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας [ουροροόμετρα, μηχανήματα υπερήχων κ.λπ.] που επιτρέπουν ενδελεχή εξέταση, ακριβή και εξατομικευμένη διάγνωση για την κάθε πάθηση του ουροποιητικού συστήματος.

Σε συνεργασία με την έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη ιατρική του ομάδα, τον Ουρολόγο Αχιλλέα Καραφωτιά και την Αναισθησιολόγο Νίκη Καντηλιεράκη, ο ιατρός παρέχει στους ασθενείς υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, με γνώμονα τη φροντίδα προς τον ασθενή, με αμεσότητα και ευαισθησία, με χρήση των πλέων εξελιγμένων ιατρικών μηχανημάτων.

 • Ιωάννα Τ. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Εξαιρετικός γιατρός τον οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Ιδιαίτερα ευγενικός, φιλικός και επεξηγηματικός απέναντι στους ασθενείς του!!! Ήταν ιδιαίτερη τιμή που σας γνώρισα γιατρέ μου!!!

 • Lea S. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Easy to talk to, friendly, and at the same time, serious and extremely qualified to deal with any problem! I highly recommend Mr. Garaganis and I must point out that my very positive attitude has not only been shaped by my visits to his practice, but also by the surgery I underwent! Excellent!

 • Γιώργος Μ. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Τρομερός άνθρωπος, πάρα πολύ καλός γιατρός. Φιλικότατος και χαμογελαστός. Διέγνωσε άμεσα το πρόβλημά μου και μου το εξήγησε με απλά λόγια. Κάναμε μια επέμβαση με άρτιο αποτέλεσμα και ο γιατρός με πρόσεξε πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

 • Γεώργιος Κ. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Τρομερός γιατρός αλλά και άνθρωπος! Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή! Έδωσε λύση στο πρόβλημά μου και η επέμβαση πήγε θαυμάσια!

 • Θανάσης Κ. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Ο κος Γκαραγκάνης είναι άριστος επιστήμονας. Φιλικός και σύγχρονος. Έχω επισκεφθεί το ιατρείο του για λόγους τόσο ουρολογικής, όσο και ανδρολογικής φύσης και οι συμβουλές του, καθώς και οι θεραπείες που πρότεινε, είναι αποτελεσματικές και ουσιώδεις. Τον συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

 • Μαρία K. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Απόλυτα ικανοποιημένη από τον κ. Γκαραγκάνη μετά την επίσκεψή μου. Πολύ ωραίος σύγχρονος χώρος, ζεστός, πλήρως εξοπλισμένος. Ο κ. Γκαραγκάνης ήταν πολύ φιλικός, διακριτικός, εξονυχιστικός στους ελέγχους και το ιατρικό ιστορικό που έπρεπε να συλλέξει. Ένιωσα άνετα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την έκβαση της υγείας μου και την αξιολόγησή του. Είναι ένας πολύ καλος νέος γιατρός, πιστοποιημένος, με άρτια εκπαίδευση και γνώσεις. Εύχομαι όλη η νέα γενιά να βγάζει τέτοιους επαγγελματίες, μα πάνω απ΄όλα ανθρώπους. Κύριε Γκαραγκάνη σας ευχαριστώ πολύ.

 • Νίκος Κ. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Εξαιρετικός, μεθοδικός και αποτελεσματικός. Η καθοδήγηση του με βοήθησε στην αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος που με ταλαιπωρούσε καιρό.

 • Greg K. | Πηγή: Google

  5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars

  Εκπληκτικός γιατρός και άνθρωπος.Η προσωπική μου εμπειρία λέει πως ότι και να χρειάστηκα ήταν πάντα παρόν να με εξυπηρετήσει.Ο ασθενής νιώθει ότι έχει γιατρό δίπλα του που θα του βρει λύση στο πρόβλημα του, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον.Το ιατρείο του είναι υπόδειγμα ιατρείου.

Contact Us

Αφήστε μας το μήνυμά σας

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Please fill in the fields and we will contact you.

* Required fields

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.